محل تبلیغات شما
  • تنوع: یعنی مصرف چند ماده غذایی از گروههای غذایی مختلف.
  • تناسب: یعنی نسبت بین مصرف گروههای غذایی بر طبق راهنمای غذایی روزانه رعایت شود.
  • تعادل: در مصرف مواد غذایی کمبود و زیاده روی نباشد.
  • کنترل انرژی (کالری): تراکم انرژی در بعضی از غذاها خیلی بالا است که با وجود مصرف کالری زیاد، مواد مغذی کمتری به بدن می رسانند. مانند انواع غذاهای چرب و آماده که باید در مصرف آنها تعادل را رعایت کرد.


 

آب ذغال اخته مصرف کنید تا سالم بمانید

نقش مواد معدنی در بدن

صولی برای تعیین کفایت تغذیه ای یک رژیم غذایی:

غذایی ,مصرف ,تعادل ,انرژی ,مواد ,رعایت ,گروههای غذایی ,در مصرف ,کمتری به ,بدن می ,به بدن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها