- تنوع: یعنی مصرف چند ماده غذایی از گروههای غذایی مختلف.
- تناسب: یعنی نسبت بین مصرف گروههای غذایی بر طبق راهنمای غذایی روزانه رعایت شود.
- تعادل: در مصرف مواد غذایی کمبود و زیاده روی نباشد.
- کنترل انرژی (کالری): تراکم انرژی در بعضی از غذاها خیلی بالا است که با وجود مصرف کالری زیاد، مواد مغذی کمتری به بدن می رسانند. مانند انواع غذاهای چرب و آماده که باید در مصرف آنها تعادل را رعایت کرد.
غذایی ,مصرف ,تعادل ,انرژی ,مواد ,رعایت ,گروههای غذایی ,در مصرف ,کمتری به ,بدن می ,به بدن
درباره این سایت